diumenge, 30 d’agost del 2009

Ja té un any

Quan ens el regalaren ens varen dir que no creixeria molt, que seria un gos petit. En aquest món tot es relatiu, clar que és petit, és més petit que King Kong, fins i tot més petit que jo, però trenta quilos de gos, per res és pot considerar objectivament, i fora d'altres considerancions, com a petit.

Ja m'hauria d'haver sospitat que hi havia gat, o gos més ben dit, amagat, tractan-se d'un regal d'una regidora de l'ajuntament del meu poble. No et pots fiar dels polítics. Em fan venir ganes de sol·licitar que s'inclogui tot el que em costa donar-li de menjar en els pressupostos municipals.

Petit em va dir... bé, i és que era tan mono, qui podia negarse? Ja ha fet un any. Durant els primers sis mesos es va crospir mitja dotzena de comandaments a distància, llibres, CDs i tot el que trobava per la casa. Això es va acabar quan el vàrem portar a una escola d'ensinistrament. El que no s'ha acabat són les babes, ho baba tot, però bé, l'estimen molt i ja és un més de la família.


dimecres, 19 d’agost del 2009

Més tráfic

Fa poc em vaig queixar del tráfic de Mallorca, de l'increible nombre de cotxes que es passegen per l'Illa. Bé, doncs aquest tràfic no és l'únic que és intens. A sota podeu veure el tràfic aeri sobre Espanya en temps real a les 7:56 d'aquest mati (http://www.localizatodo.com/). Fixeu-vos a aquesta hora com venen d'Alemanya, en fila india. No sé perquè em ve al cap allò de "A un panal de rica miel... "



Els avions d'Alemanya solen creuar l'illa d'Est a Oest. A mi no em molesten perquè visc a l'est i encara volen alt, però a l'últim tram arribant a Palma (per cert és Palma i res més, no és Palma de Mallorca, com no és Reus de Tarragona, ni Sabadell de Barcelona, ni Cerdanyola del Vallés... ai sí, aquesta sí, però ja m'enteneu)... que anava dient?... ah sí... quan arriben al l'últim tram és un cotinu soroll d'avions passant. Diumenge passat feiem la paella a la casa de camp dels sogres, aprop d'un poble que es diu Sencelles, i els vèiem passar a uns 300 o 400 metres d'alçada, ja no em fem ni cas.

Parlant de diumenge a casa dels sogres, vaig fotografiar aquesta granota. Està sola en una petita font no més grossa que una banyera ¿D'on haurà vingut?

diumenge, 9 d’agost del 2009

Merda

La puta ETA dels collons. Merda per ells. No tinc res més a dir i si en tingues no tinc ganes de fer-ho.

dissabte, 1 d’agost del 2009

Pintamones II

Com veig que us agraden els meus dibuixos i a mi no em costa gens de feina per a posar una altra entrada al blog, en poso uns quants més. No són de còmics i n'hi ha algun d'original. Prometo no posar-ne més i que no tingueu que dir que son macos :))
Algun d'ells té història, oi Assumpta? :)))