dissabte, 1 d’agost del 2009

Pintamones II

Com veig que us agraden els meus dibuixos i a mi no em costa gens de feina per a posar una altra entrada al blog, en poso uns quants més. No són de còmics i n'hi ha algun d'original. Prometo no posar-ne més i que no tingueu que dir que son macos :))
Algun d'ells té història, oi Assumpta? :)))















8 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ualaaaaaaa!! jajaja molts, molts tenen història!! :-))

Un dels primers dibuixos teus que vaig veure va ser el de la pinya i em vaig quedar impressionada quan em vas explicar el mètode emprat per fer-lo, amb unes ceres... Em va agradar tant et vaig demanar si me'l regalaves i em vas dir que sí!! Així que és "virtualment" meu :-))

Altres em recorden els bons temps d'alguns Grups on varem ser!! jajaja 2+2... mmmmmm :-))

I un de molt especial és l'apunt de l'habitació de Van Gogh que, si no recordo malament, vas fer amb un escuradents sucat en tinta!!! :-)) El més curiós és que jo tenia una imatge d'un apunt del propi Vincent, que va fer quan preparava el quadre i... el teu, fet a partir del quadre, i el seu... són quasi iguals!!!! :-))

Ah!! Quan diem que ens agraden, ho diem de veritat, en pots estar segur :-))

Sergi ha dit...

Jo que els veig per primer cop et diré que em sembla que estan molt bé. Son diferents, originals... aquest del somriure sota el llit... quin iuiu!

Ma-Poc ha dit...

M'han agradat, especialment l'últim... Quins colors!!!

Angle ha dit...

Assumpta. Sí, ja recordo la història del dibuix de la pinya. La tècinica era fregar amb cera (d'espelma per a entendre'ns) el paper i llavors fer còrrer per sobre seu tinta diluida amb aigua. Sempre ha sigut teu :))))
Al linx sempre li he tingut una estimació especial, el pobret encara no sap resoldre el problema a pesar dels anys que fa que s'ho pensa :)
Ja pot ser que jo copiés el dibuix de Van Gogh de l'apunt del pintor i no del quadre original (o quadres, perquè va pintar l'habitació uns quans cops), la veritat és que no ho recordo.

Angle ha dit...

Gràcies Ma-Poc, quan faci una exposició i els posi a la venda et faré una rebaixa d'allò més gran per l'últim :)))
La veritat és que els colors estan retocats amb ordinador, l'original fet amb ceres (aquest cop de pintar) tenia uns colors més suaus, però la temàtica exigia una coloració més impactant.

Angle ha dit...

Ai m'he botat al Xexu, hahaha, perdona :)))
Gràcies Xexu, aquest que comentes no sé si va arribar a il·lustrar un llibre de comptes d'escriptorts novells gallecs. M'ho va demanar una amiga (la qual ja ha publicat una novela i crec que aviat publicarà la segona, l'Assumpta també la conexei, oi?), però no sé si al final ho va fer, pot ser el preu d'un exemplar dedicat li va parèixer massa alt ;)))

Toni En Blanc ha dit...

Com que no tenim que dir que son bonics?!?! Si tens molt bona mà per al dibux... de veres, estan molt xulos, tant de bo poguera dibuixar així ara... el art que tenia de quan era menut es va perdre... jaja.

Salut Angle! :)

Cleo ha dit...

Hola¡¡¡¡ artistaaaaaaaaaaaaa en mi modesta opinion y sin ser muy entendida en la materia, te dire que me parecen unos dibujos preciosos con mucho sentimiento y que seguro reflejan todo lo bueno que hay en ti ;))) un besazoooooooooooo