dimecres, 9 de setembre del 2009

Status Quo - Caroline

Hola amics, ahir vaig assistir al concert que ens brindaren els Status Quo al Palma Arena (el pabelló cobert més car d'Europa per obre i gràcia del nostre molt honorable - aquí he fet allò amb els dits per a posar cometes - anterior President Jaume Mates, que Déu guardi a Whashington molt d'anys, i que ha portat a uns quants dirigents del seu partit a la presó. Al menys ens serveix per a veure bons concerts, ja que la pista de ciclisme (per lo que fou concebut) no ha sigut homologada pels organismes internacionlas per les seves moltes deficiències.

El concert va ser fabulós, rock del de sempre a càrrec d'aquests vellets dels que ja voldrien molts del jovenets que ara fan "música" (ara ja poso les cometes dirèctament, no m'agrada gens aquell gest tan afectat)tenir la dècima part del seu talent.

I és que els vells rockers mai moren (de fet si que es moren, però quedava tant bé dir-ho). Llarga vida al rock'n'roll!

13 comentaris:

Assumpta ha dit...

"Productions Angle"!!! Jajajaja estas moooolt malament :-)) Però en saps un munt!! :-))

Però... SÍ SENYOR!! VISCA ELS STATUS QUO!! VISCA LA BONA MÚSICA!!

Apa que bé que vius, xiquet!! :-))

Per cert... que de tant en tant m'ha semblat reconèixer certa bonica veu :-)

Angle ha dit...

Sí, té una veu molt dolça :))) i també s'escolta una veu fent els cors, em sap greu no vaig pensar que es sentiria hahahaha

Assumpta ha dit...

Ho he sentit tot, tot i tot jejeje

Sergi ha dit...

Doncs com que són anteriors a la meva època, seguiré escoltant els jovenets, que alguns també se'n surten prou bé. Però celebro que tingueu una sala de concerts tan fantàstica, allà hi actuaran els millors segur. A més, el ciclisme és avorrit al costat d'un bon concert, no?

Angle ha dit...

Em sembla bé Xexu, sobre gusts ni hi ha res escrit i mentre els joves siguin com els Antònia Font encara més.

I tant que ho és més avorrit el ciclisme en pista que un bon concert de rock, però aquí és un esport molt popular que ha donat figures com Timoner i Llaneres els quals acumulen 13 campionats mundials entre els dos.

Jordi ha dit...

Què fort això de la pista no homologada! Uff!!

JJMiracle ha dit...

Encara actuen? Potser sí que no moriran mai!!! Almenys ens quedarà la seva música…

Carmencita ha dit...

!Pues que viva!
De todas formas, la buena música no muere nunca, siempre queda en el recuerdo de sus seguidores y luego versionada sigue de actualizad, pero ya te digo, eso solo pasa con la buena de verdad.
Besos :))))

Angle ha dit...

I tant Jordi, més de 130 milions d'euros que va costar, quan estava pressupostat per uns 50. Només pensa que el Sant Jordi en va costar menys de la mitad, i nomes hi caben unes 6.000 persones. Els diners desapareixien a carretades, bé tractant-se del PP devien ser "mercedades".

Angle ha dit...

Si, PC, encara ho fan i ofereixen un gran espectacle. No, no morirá mai, la bona música perdura, aquests fa 40 anys que toquen la seva música i als "grans artistes d'OT" als 40 dies ja ningú els recorda.

Angle ha dit...

Carmencita, es que la buena música, no tiene edad, da igual cuando o quien la compusiera. No entiendo cuando rechazan la música porque "no es de mi generación", qué más da?, la música es música, pero claro hay que estar a la moda y ....

Unknown ha dit...

to the chemical properties of calcium it can not be imaged easily. Instead, another substance called Fura-2 fluoresces after binding to calcium and being exposed to a fluorescent light. The Fura-Ca complex affects the wavelength typically associated with unbound Fura-2 and the resulting fluorescence can be detected by a camera adapted (usually through a microscope) for fluoresgroup buying in south africabreitling replica watches

createforumsfree ha dit...

No time to write? Consider hiring a professional content writer. Be sure to choose a service that understands content
distribution, and knows how to write good.
Abogados en EspañaSmall Business Web Designer