dimecres, 19 d’agost del 2009

Més tráfic

Fa poc em vaig queixar del tráfic de Mallorca, de l'increible nombre de cotxes que es passegen per l'Illa. Bé, doncs aquest tràfic no és l'únic que és intens. A sota podeu veure el tràfic aeri sobre Espanya en temps real a les 7:56 d'aquest mati (http://www.localizatodo.com/). Fixeu-vos a aquesta hora com venen d'Alemanya, en fila india. No sé perquè em ve al cap allò de "A un panal de rica miel... "



Els avions d'Alemanya solen creuar l'illa d'Est a Oest. A mi no em molesten perquè visc a l'est i encara volen alt, però a l'últim tram arribant a Palma (per cert és Palma i res més, no és Palma de Mallorca, com no és Reus de Tarragona, ni Sabadell de Barcelona, ni Cerdanyola del Vallés... ai sí, aquesta sí, però ja m'enteneu)... que anava dient?... ah sí... quan arriben al l'últim tram és un cotinu soroll d'avions passant. Diumenge passat feiem la paella a la casa de camp dels sogres, aprop d'un poble que es diu Sencelles, i els vèiem passar a uns 300 o 400 metres d'alçada, ja no em fem ni cas.

Parlant de diumenge a casa dels sogres, vaig fotografiar aquesta granota. Està sola en una petita font no més grossa que una banyera ¿D'on haurà vingut?

21 comentaris:

JJMiracle ha dit...

La granota? Segur que és alemanya i ha saltat d'un dels avions :-D

Sergi ha dit...

Ja veig que no et falta raó. A primera hora del matí i ja teniu el cel així? Això és explotació del territori, no?

Angle ha dit...

Hahaha, PC, no sé com ni hi havia caigut. Me n'hauria d'haver adonat quan la vaig sentir cantar... CROAKEN, CROAKEN :)

Angle ha dit...

Sí Xexu, ho és. Mira, per al dissabte s'esperen 145.000 passatjers, això són molts d'avions plens d'alemanyots (i alemanyotes, totes semblants a llançadores de jabalina :)

Assumpta ha dit...

Ostreeeeees!! és ben curiós veure com van arribant d'Alemanya un darrera l'altre!! Sembla una colonització...

Bo el detall de recordar que és només Palma. D'on deu venir que la gent s'acostumés a dir "Palma de Mallorca"?

Aaaah!! jo també volia dir que la granota havia vingut d'Alemanya!! :-)) en P-cfacsbc2v se m'ha avançat jaja...

òscar ha dit...

la granota és la primera de tota una processó de granotes directament vingudes de la mateixa westfalia.
si et fixes bé, com a capitana del grup que és, porta una gerra de cervessa a la mà dreta mentre a l'esquerra hi descansa crema solar protectora.

Angle ha dit...

Assumpta, doncs suposo que els peninsulars ho diuen per a no confondre's amb l'illa de La Palma a les Canàries. Tot i així n'hi ha molts que es confonen encara, fins i tot a les notícies fa tres dies vaig sentir "conexión con La Palma" per Palma, és clar

No en parlem més la granota és alemanya i ja té nom Frau Granoten :)

Angle ha dit...

Hahaha Òscar, ja només manca que es posi sandalies, calcetins blancs i un capell mexicà :))))

Assumpta ha dit...

Frau Granoten!! jajaja que mona!! ;-))

Jordi ha dit...

Eh!! La banyera no és meva, no!! jejeje Una paella... Si t'expliqués la merda de paella que vaig menjar a Galicia... uff!! Quines ganes de menjar-ne una de bona!

Angle ha dit...

Ai Assumpta i si resulta que és un Herr? :)))

No Jordi, no és teva, l'aigua està calenta com una sopa :)
Jordi, és que els gallegs de mariscades en sabran molt, però de paelles res com los de casa, jo faig unes paelles i unes fideuàs queeeeee... uffff

Assumpta ha dit...

Home!! jajaja ara si es diu Frau, es diu Frau :-))

Ma-Poc ha dit...

Ja veig que la teoria que més circula és que la granota és alemanya... però això de saltar de l'avió, no és més senzill que hagi baixat per les escales aquelles que et posen a la porta, com tothom? :)

Angle ha dit...

No, no, Ma-Poc, les granotes salten, de tota la vida :)))

Assumpta ha dit...

Joaaaaaaaaaaan actualitzaaaaaaa el bloooooog!!!! :-)))

bajoqueta ha dit...

Jolin pos si que tenieu avionets per sobre... no te penses que aquí també hi ha hores que estant a la platja comencen a passar uns quants :( Bueno és que tenim l'aeroport de "Reus de Tarragona" al costat :P

Esta granoteta fijo que va caure d'un avió :)

Assumpta ha dit...

L'aeroport de Reus-Tarragona? jajajaja

A l'Aeoroport li volien posar "Barcelona-Costa Daurada" (o quelcom semblant, però amb el nom de Barcelona!!) i a la gent de Reus quasi li va agafar un atac!! juasssss

bajoqueta ha dit...

Ale això no ho sabia jo! Si ho arribem a fer se'ls menjen! Això ja pareixeria com els romans que per allà on passaven deixaven el seu nom :)

Una cosa bona que hi ha per aquí i ja me diràs si a sobre no deixen ni el nom d'aquí :)

Assumpta ha dit...

Dona... si li posen "Barcelona" queda més maco... jajajaja

thrillpier ha dit...

However, no one reported dramatic changes to the look of their stretch marks. The treated areas became softer and marks seemed only a little lighter, but the stretch marks were still visible.
traje de noviomaldives holidays

pham ha dit...

Reports on Thursday said that the unnamed prisoners, hanged in separate prisons, had all been convicted of multiple murders.

There are currently more than 100 people on death row, including Shoko Asahara, the mastermind behind the 1995 sarin gas attacks on the Tokyo subway. No executions were carried out in 2011.

Human rights groups say Japan's death row is particularly harsh.

Amnesty International has called for it to be abolished, saying the condemned have few visits, little exercise and are forced to spend almost all of their time sitting down in their cells.
hotels in Port Blair
Homebase Promotional Codes