dimarts, 7 de juliol del 2009

El trencaclosques

Estic gandul, no tinc temps i fa calor. M'haureu de perdonar que escrigui poc i que quan ho faci, com aquest cop, ho faci per reeditar antics escrits d'un blog anterior. Ja vindran temps millors. Fa poc vaig anar a pasar uns dies a París i, és clar, tot s'acaba...

EL TRENCALOSQUES

Ja estic de nou a casa. No us vaig a contar el viatge ni res de semblant, us avorriríeu (més). Només que m'ho he passat bé i que maleïda la gràcia que em fa tornar a la rutina diària. I perquè això no quedi tan insuls, una anècdota.

Bé, doncs que a la volta, per a matar el temps d'espera a l'aeroport, em vaig comprar un d'aquests jocs que consisteix en unes peces metàl·liques que s'entrellacen entre si i que cal separar i tornar a muntar. Sabeu del que us parlo? No? Doncs mireu la foto d'abaix i us fareu una idea (n'hi ha molts, però el que vaig comprar és aquest).

Vaig aconseguir deslligar les peces, però amic!, muntar-les és un altre cantar. Li vaig donar mil voltes i res, impossible. Cansat i amb el cervell tirant fum vaig ficar el joc a la meva borsa de mà. Doncs bé, arriba l'hora de passar el control i fico la meva borsa en la cinta transportadora, pas per l'arc, no pita (sempre és un consol no ser grapejat), però mentre m'estic posant altra vegada el cinturó ...

Gendarme (G): Aquesta borsa és seva?

Jo (J): Si

G: Puc obrir-la?

J: Endavant, per favor

G: Mmmmmmmmm... (traient cartera, càmera... i per fi el joc)... Què és això? (amb un to com si m'hagués trobat un puny americà o mig quilo de plutoni, jo que sé)

J: És només un joc, un passatemps (havia llençat la capsa que ho contenia per a estalviar espai)

G: Un joc? I en què consisteix?

J: (reprimint-me una resposta en la qual apareixen les paraules "ous" i "arandeless") Doncs, cal muntar aquestes peces de certa forma. És com un puzle.

G: A veure com?, ensenyi-m'ho.

J: (Grapejant torpement les peces... encara sort que no li vaig dir lo dels ous) Veurà, és que és molt difícil, porto estona intentant-ho... miri, quedi-s'ho, si només m'ha costat uns 10 euros.

G: Mmmmmmm... (tot lo magnànim que va poder mostrar-se, em fica les peces en la borsa i me la retorna... en la seva cara es llegien els seus pensaments "serà babau aquest, quines coses es compra")... bon voyage, messieur.

J: Merci, aurrevoir.

15 comentaris:

Assumpta ha dit...

Tens moltíssima gràcia explicant les coses :-)) Tot i que coneixia l'anècdota no he pogut evitar riure a mesura que anava visualitzant tot el que deies :-))

Una forma ben original aquesta "perillosa arma" que duies a la bossa, eh? jajaja

Ja n'has après?? :-))

Sergi ha dit...

Que bona l'anècdota, m'has deixat amb un somriure. M'has fet pensar en una altra situació kafkiana que em va passar quan era jove, coses difícils d'explicar quan et para la policia. Mira, potser m'animaré a fer-ne un post i tot.

Pensa que si mai aconsegueixes remuntar el joc aquest (per cert, a mi m'encanten), sempre el podràs fer servir d'estalvis perquè no se't cremin les tovalles amb les olles calentes.

Assumpta ha dit...

Siiiiiii, XeXu, fes-ne un post!! Segur que ens agradarà!! :-))

Cleo ha dit...

No importa que ya la haya leido, me encata , sobre todo la gracia que tienes para contarlo, se te puede perdonar ;)))

Angle ha dit...

Assumpta, sí, és clar que ho vaig aconseguir, soc molt caparrut :)

Xexu, a veure la teva anècdota amb la policia... per cert, l'altre dia m'aturen en un control d'alcoholèmia i el guarda em pregunta "ha bebido usted?" i jo "no", "bien, siga" (dec semblar un home de paraula).

Carmen, más gracia tienes tú leyendo :)

Jordi ha dit...

Babau o no, ell tampoc no va aconseguir muntar-ho! Ni s'ho va proposar!! Aquests jocs són molt traïcioners, Angle!!

Per cert, has aconseguit muntar-ho?

bajoqueta ha dit...

Jo tinc alguns i m'encanten, però com sóc tant tonta en estes coses me costa moltíssim! Això sí, aprofito el que ha costat clar, perquè me passo hores i hores jugant :)

Vaja què bé París... i vas anar sol o acompanyat? Molt romàntic, no? ;) (no contestes ara, fes-ho després de la publicitat).

Ai quin home més tonto també, que no se va atrevir ni a provar-ho, primer me pensava que s'hauria estat allí jugant i fent una cua de mil dimonis jajaja. Hagués estat bé, no?

Assumpta ha dit...

Jajajajaja aquest policia, el que et va preguntar si havies begut i es va conformar amb la resposta!!! juasss què bo!!

És veritat això o t'ho inventes per fer-nos riure? :-))

Ma-Poc ha dit...

Com que jo no coneixia el teu anterior bloc, per a mi ha estat un escrit totalment nou :)! I quina anècdota més divertida. I a més l'expliques amb molt gràcia jaja. Jo aquests jocs els trobo complicats...

Angle ha dit...

Sí, Jordi, ho vaig aconseguir. Em va costar dies i posar punts de guia amb un rotulador permanent hahaha, però ho vaig aconseguir :)

Bajoqueta, és clar que el que compta és entretenir-se i pasar-s'ho bé. Hi vaig anar amb la meva al·lota (no sé com ho dieu per allí, xiqueta?). Només varen ser quatre dies, però ens ho passàrem d'allò més bé.

Assumpta, és veritat, tal com t'ho explico. Suposo que el guardia civil no estava massa faner o per la meva cara va veure que no deia mentides, no ho sé :)

Ma-Poc, gràcies, em quedo més tranquil i pot ser en posi d'altres. Sí que ho són de complicats, aquests era de dificultat 4 sobre una escala de cinc, i és que d'això es tracta :)

JJMiracle ha dit...

A mi fa un mes i mig em va parar un mosso a quarts de sis del matí i també em va preguntar si havia begut; li vaig dir que no i em va creure (i, de fet, feia moltes hores que no havia begut res).

Molt bona, l'anècdota del trencaclosques! :-D No n'havia vist mai, d'aquests…

Angle ha dit...

P-C, deu ser que avui en dia les forces de seguretat estan més preparades, amb un cop d'ull saben si has begut, si has pres substàncies psicotròpiques i si ets del Barça o del Espanyol :)

Assumpta ha dit...

O del Mallorca!! :-))

(Igual porten ulls artificials amb raigs "X" o similar que us analitzen amb la mirada jeje)

Sergi ha dit...

Hahaha, que bo això del control d'alcoholèmia! Fas cara de bona persona, això segur, encara que tinguis en Mashiito a l'avatar.

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Queres ganar dinero desde tu casa y buscas informacion[/b]
Nosotros hemos hallado la mejor pagina web en internet de como ganar dinero internet. Como nos ha sido de interes para nosotros, tambien les puede ser de utilidad a ustedes. No son solo formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de formas de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero desde casa[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]