dimecres, 17 de juny del 2009

User's manual

Acabo d'instal·lar un aparell d'aire acondicionat nou. El vell s'havia espetllat i no hi ha que aguanti aquesta calor.

Com un nen amb una joguina nova m'he llançat a sobre del manual per a aprendre com funciona el comandament a distància, el qual pareix tret d'una película de ciència ficció, botons, llums, jo que sé...

La meva il·lusió infantil ha durat poc. El manual és totalment incomprensible. No és momés per l'idioma, una barreja de castellá mal traduït i anglés, també manca d'esquemes (dibuixets, vull dir)... però no m'he rendit, he deixat el manual de banda, he pitjat botons fins que allò s'ha posat en marxa i n'he seguit pitjant fins que ha sortit aire més o menys fred. Tot un èxit.

Exemple del que us deia abans:

Durante la operación HIGH POWER, la temperatura de la habitación no se controla. Si se produce un calentamiento o enfriamiento excesivos, presione HI POWER/ECONO. La operación HIGH POWER no estará disponible durante DRY, PROGRAM TIME, ni 3D AUTO. Durante la operación ON TIMER, la operación HIGH POWER comenzará a la hora ON TIMER.

14 comentaris:

Assumpta ha dit...

Jajajajaja perdonaaaa, perdonaaa però és que m'ha fet molta gràciaaaa jajajaja

Jo vaig veure una vegada unes instruccions així en una bossa de ma (un "bolso" normal i corrent, de dona) que ma germana va tenir l'atreviment de comprar en una mena de basar!! Després de llegir tot el que posava, es diria que, en lloc d'una bossa era un tipus d'eina perillosa :-))

Ànim, que aconseguiràs controlar-lo!! :-)

Ma-Poc ha dit...

Ostres, això de les instruccions a vegades és més complicat del que sembla. Hi ha alguns manuals que a més d'usar "l'acurat" idioma que reprodueixes semblen autèntics best-sellers (pàgines i pàgines de lletra...). i després l'acompanya el manual reduït o simplificat que encara és més estrambòtic...

Ànims, que acabaràs dominar l'aparell!!!

Angle ha dit...

Instruccions per a una bossa de mà? jajaja... si és que cada dia compliquen més les coses.

Sí, segur que ho aconseguiré, soc molt caparrut jo amb aquestes coses :)

Angle ha dit...

Sí que és veritat, Ma-Poc. Aquestes guies ràpides, que de vegades són un desplegable enorme, encara embullen més les coses.

Ja us tindré informats de com evoluciona el meu aprenentatge. L'ON/OFF ja el tinc dominat :)

Assumpta ha dit...

Siiii!!! jajaja sobre tot eren moltes precaucions per rentar-la (però coses raríssimes i incomprensibles) i coses que semblaven obvies com no posar-la al costat del foc... De fet, és que, com no s'entenia massa jajaja

ON/OFF controlat... vas molt bé!! :-))

Jordi ha dit...

Em sembla que en la meva vida mai m'he llegit un manual d'usuari, precisament per això. En canvi, tinc un amic que les úniques coses que llegeix són manuals d'usuaris. Ells llibres els deixa de banda! Curiositats de la vida!! jejeje

Ara les instruccions de muntatge dels mobles de l'IKEA me'ls llegeixo totes!

Carmencita ha dit...

Pero, pero, pero... estás pelín espeso... si está clarísimo!!!!!!!
Jajajajaajjajajajjjaajjaa.
Luego, utilizarás los botones básicos, y poco más, te lo digo yo.
Besos:)))

Angle ha dit...

Ai Assumpta, si és hi ha instruccions que per obvies fan rialles. Recordes aquella foto que vaig penjar a un altre lloc, que mostrava un cartell dintre un parking d'uns grans magatzems, que deia "Agafi el carret abans de sortir"? jajajaja

Angle ha dit...

Jajaja Jordi, el teu amic deu ser un bon friki :) No sé si n'hi haurà molts com ell, que els llegeixen, però de segur que n'hi ha que es dediquen a escruire'ls. No guanyaran el Nobel, no :)

Anlgle ha dit...

Sí Carmencita, suele pasar eso, que al final te quedas en lo básico, que es para que seguramente uno compra los electrodomésticos y luego se deja de tanta puñeta. Ay, voy a poner el aire más alto, que me acaloro cuando te veo :)))
Besos, guapa

Assumpta ha dit...

Siiii, si que ho recordo... em sembla que era Alcampo, oi? :-))

Varem estar analitzant la frase per treure-li tot el suc jajajja

bajoqueta ha dit...

Jo quan tinc un manual d'instruccions a la mà, noto com lo meu cervell se bloqueja, i ja pot ser un aparatet facilet que no me'n surto, sempre hi ha alguna cosa que faig malament :)

A Nadal quan me van regalar la màquina de fer pa, no sabia per on agafar-la. Anava a la cuina i me la mirava però no gossava tocar-la. Al final vaig cridar al meu capità-aparatitos i gràcies a ell vam fer pa.

bajoqueto!!! què faria sense tu? La meua vida no tindria aparatitos jajajaja.

Només de vore este dibuix i lo que has posat noto com lo cervell no funciona ;)

Angle ha dit...

Sort tens de tenir el teu Bajoqueto, i aquests solen venir sense manual d'instruccions, amb les funcions bàsiques n´hi ha prou :)

walker ha dit...

In 1961, Plano High School moved to a new location on the east side of town, now the site of Williams High School, and the new building was constructed at a cost of $993,590 (6.2 million 2005 dollars)

pubblicità onlineecommerce